:(



Precis kommit hem från sjukan med david , det var inga glad nyheter där inte förmodlingen är magsår alla symtomen pekar på det .. :/
dom ville lägga in honom direkt för obeservation så inget mer händer men han är ju så jävla envis , så till sist så blev det som så att han ska komma tillbaka imorrnbitti på gastroavdelning och vidare sen där , men om han mår det minsta dåligt måste vi ringa ambulans eller åka in själva direkt :/ !! förstår att han inte vill ligga där innne helt själv men det hade nog varit det bästa men är man envis så är man ..
får se imorrn hur allt går .. skriver mer om det då..
Han fick piller som skulle stanna magsyreproduktionen iallafall , och nu ligger han inne i sängen och vilar.


Jag ska köra hem till mamma/pappa , Ida är där och väntar på mej fick släppa av henne där
medans vi åkte till sjukan , har tur att vi har dom som hjälp alltid !
Jag ska äta mammas GODA tomtegröt och ut till stallet och dona så mkt jag orkar , sen hem ..
Vi får lämna Ida igen hos mormor och morfar imorrn medans vi är på sjukan , inget kul för henne att följa med där och bara sitta då är det bättre hon är hemma hos sin morfar och leker :)


Just det , vill berätta att andä sen igår kväll har jag börjat få små små sammandragningar imellan åt , alltså tränar kroppen inför förlossningen .. ganska jobbigt men det är bara att finna sig i ..
Har också börjar svettas för minsta lilla , typ fötterna är det värst om klääääää av mej strumporna ville jag inne på sjukan men dom fick allt vara på.. trodde jag skulle döö david frös och jag svettades som fan !
har svettas som bara den nu några dagar ..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0