Julmys.



är det högst på listan :) hiihihihi Awwwwww jag älskar julen speciellt nu när lilla ida är här <3<3<3<3

idag ska vi vara här hemma tills davve ska jobba , sen åker vi till stallet och donar.
sen får vi se vad vi hittar på ?!! kanske följer med Annie till familija ?
får se... vad jag orkar foglossningen är jobbig :/ men det är inte långt kvar nu ..

Sen imorrn får man troligen vara barnvakt åt lilla Felicia :D

älskar min underbara familj.

helgen.



Vi har haft fullt upp hela helgen så jag har inte orkat skriva här! ,
Ifredas var vi ju på Ullared , guuuud vad jag handlade för över 4500:- det blev en maSSa julklappar och saker till oss själva med ! :) , var helt slut när jag kom hem på kvällen med också jätteglad när jag fick se min ögonsten som hade varit hos sin morfar hela dagen ,dom hade haft jättekul.
I lördes var vi hemma hela förmiddagen och mös jag slog in lite julklappar :) , pyntade färdigt det sista för julen så nu är det jättemysigt där hemma :D , sen åkte jag till stallet och fixade .. och Vid halv fem på kvällen kom tobbe och ewalinn hem och tog Ida så vi kunde åka på julbordet på Hasseslada :)
FYFAN vad roligt vi hade , maten var skit goooooood och showen var skit cooool med nanne grönvall och m.fl :) , skit nice man fick verkligen in julkänslan med all julmat och pynt. Pappa och david blev ganska fulla haha , david deckade på vägen hem .. fick köra i 60km hem det snöa skit mkt.
Ida hade haft det jättebra med tobbe och ewalinn hemma hos oss , dom hade ätit godis m.m. :)
skönt !

I går var vi hemma hela förmiddagen vilade och tog det lungt , slog in lite julklappar till ;)
sen eftermiddag så tog i Idas pulka och åkte ner på örkelljungas julskyltnign med mamma och pappa .. Hon tyvkte det var skit kul att åka pulka nere i byn :)
Hon fick gå in och träffa tomten , som gav henne en julklapp , hon blev först lite paff när hon såg honom med så fort hon fick julklappen såå sket hon i tomten :) haha typiskt ida :D sen fick hon fiska i dammen också !!! haha ... hon hade det jättekul där nere med sin pulka.
Sen på kvällen när vi kom hem bjöd david mamma och pappa på kvällsmat regnbåge med potatis och hollandiesås :) , skit gott. jag fick dock äta hemmagjorda köttbullar men det var lika gott! david är en gud på att laga mat :)
sen tittade vi på Eva & Adam på Tven och åt kladdkaka , Ida somnade tidigt.

Idag har jag bakat lussebullar IGEN :D haha fick en dille.
och så slog jag in dom sista juklapparna som vi köpt har inte köpt alla men dom som vi köpt är inslagna :D
:D:D:D
sen körde david oss hit till mamma där vi är nu ! , Ida vilar middag och vi ska äta nu.
Jag har varit ute i ca 2timmar och mockat ., ryktat mysigt med mina hästar :) , nu är dom fina .. dom är så mysiga i pälsen nu med vinterpääääääls :D

näää nu mat.

tyst tyst...



är här i huset , både älsk och ida sover det var bara ett tag sen mormor ,johanna , mamma och pappa var här på kvällskaffe och ida stojjade som bara den :) , goa unge <3

Jag borde också gå och lägga mig åker sex imorgon bitti till ullared :) , skönt att det är mamma som kör.
Lilla ida ska vara hos morfar , david var tvungen att jobba:/ menmen hon har det bra där !!
, synd att jag ska behöva väcka henne imorrnbitti men hon får somna om igen sen ju , det är bara en morgon ...

Har nog inte gjort mkt vettigt idag , dammsugat lite orkar inte så mkt , spar krafterna tills imorrn.
var nere i röstånga innan och hämta mormor och johanna som också ska med till ullared .
tittade också till hästarna !
annars har vi bara glott på tv och sovit länge.

Imorrn kommer bli en lååååång dag , men jag ska fåååå shopppa allt jag vill det har jag och david kommit överens om att jag får köpa det jag vill och vi behöver :) nice.
inte varje dag man åker och shoppar ju!


101124



Både Ida och älskling ligger inne i sovrummet och snarkar , jag har suttit själv i soffan sen 8 och tittat på bonde söker fru & Maria wern , skönt med lite egen avslappnad tid :)
Innan idag så kom mamma hem till oss hjälpte mej sätta upp julgardinerna i köket , och pynta där , sne körde vi vidare till stallet och jag mockade , myste och rycktade dom alla tre :) Tailagiht njuter verkligen av att få stoppa snudan isnööön och galoppera som en dåre :) , Lizton står bara och äter hela tiden och Lama går lite för sig själv och springer efter Tai med öronen spetstade framåt , härligt att se!

Älskling gjorde sjukt god mat innan hemmagjord potatisgratäng med köttfile :) , NICE är rättaordet.
Är sååå käääär i min saaaambo , <3<3 Älskar honom.
När han hade gått upp innan för att sova och jag la kvar i soffan så kom det ett sms efter ett tag ,
- Jag älskar dig för den du vad än : sur , damp , glad , förrvirrad , tuff vad du än är för dagen så älskar jag dig och jag glömde skriva det bästa snygg , sexig godnatt älskar dig kyss.
Jag blev glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad när jag fick smset , det värmer otroligt mkt att
få höra sånt ibland.
Jag har mina graviditetshormoner som spökar nu så ena sekunden är jag på bra humör ,och andra vill jag bara slänga ut honom :) haha .. men han vet om det och står ut <3

Ida fick en såndär häst idag med stång som man sätter mellan benen och sprnger , hon älskar den den låter som en häst med när man trycker på den :) hiih kunde inte låta bli när jag och mamma var på netto. <3

Fyfan alltså foglossningen är värre än någonsin på mig nu , det har blivit värre nu dom senaste dagarna
det gör riktgit ont jag orkar inget för det gör såååå jälva ont jag får ta allt i slomotion!!!!!!!!!!!! , och jag går som jag skitit ner mig ! , jag hatar det. på kvällarna tror jag ibland att jag ska avlida ?
tur det bara är drygt en och enhalv månad kvar tills lill*fisen är ute <3
hur ska jag klara ullared på fredag ??? shiiiit det är bara shopppingen av allt som drar mig dit.
jag kommmmer döööööö !

nähe , om man skulle lägga sig i sängen och titta på någon film
tills man somnar..

Nu är det jul igen <3 I'm LOVING IT !
så härligt med JUL nu när man har en liten dotter <3<3

ps. ska köpa PULKA till ida på fredag :D Hoppas hon gillar det.

mysigt.




Med mera snöööö :) , Idag ska jag och Ida julpynta , ska bara äta en god frukost först :)
Hon har sovit som en ÄNGEL inatt och sov tills halv nio imorse ;) , duktig.

Sen efter julpyntandet blir det stallet och mys med hästarna + mockning och lite sånt.
det är skönt att komma ut och röra på sig bara jag får göra det imin egen takt så känner jag själv hur jag ska orka allt :) det är bra.


SKIT dag!



Fast jag älskar snön , kunde den varit borta idag .. Vi skullle hämta hö med pappas lastbil så vi skulle få hem många samtidit , men fan inte det när det är sju ton snööö på vägen ! , Nää jag och mamma fick ta bilen och ett släp och asa oss ut till Hjärnarp för att hämta en bal iaf ! , det var as jobbigt och rääääligt såå jävla halt på vissa ställe men vad gör man inte för sina djur !!!! , sen när vi väl kom hem med balen efter många om och men så var inte pappa hemma så jag och mamma + tobbe fick komma och hjälpa till fick ASA balen in för hand i hagen , skit tungt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu har jag sååå jävla ont har legat på soffan ända sen jag kom hem .. :/ kan fan inte ens ligga ner på något skönt sätt jävla möööög !!!
Tobbe kom ikväll och lekte med Ida hon verkligen ÄLSKAR sin morbror skarpt! , dom leker hejvilt han ska passa Ida på lördag kväll när jag och david m.fl. ska till Hasseslada på julbord med show m.m :) , skönt att det är han som ska passa henne som verkligen känner henne och hon känner skit trygg med honom , dom ska vara här hemma !
Ida sover nu för natten , det var jättelätt att somna henne nu ikväll annars brukar hon leka lite i sängen innan hon somnar men nu fick hon pyjamas och flaska BUMS slockna hon ! , tobbe har dragit all must ur henne ! :)

Älskling ligger i sängen och tittat på Wallander ska strax gå in dit , men känner inte mej så manad när jag inte kan ligga skönt ! :/ menmen.

Var hos BM idag SF mått var 33 cm , och bebisens hjärtljud la på 158 !
Jag har gått upp 7kilo nu ! , i början gick jag inte upp alls och nu kommer allt hehe , men det är nog den där julmusten :D :D typiskt att det ska bli jul nu med godmat just när jag e gravid och sugen på allt :)
haha. Jaja med Ida i denna vecka 33 så hade jag gått upp 18kilo så jag ska vara glad :D
Känner mig inte särskilt stor bara om magen och RÖVEN :D men det får vara så såååå länge , när bebis är ute ska jag rida igen och då tränar jag varje dag ;)

Shhhit med snöööö ;) , tycker om det. det ger julstämmning men också en massa extra jobb. men det får man ta.

På fredag åker vi till ullared och handlar en massa till oss själva , ska köpa RIDkängor och jacka till mej själv och massa till ida och bebis , julklappar ja allt möjligt skit ! :)
sen på lördag är det hämta hö , om det går ????
och sen på kvällen hasseslada ,ska bli sketa ROLIGT :)
sen söndag JULSKYLTNING OCH adventskaffe :)



:P



Ida frisk igen:) ingen mer feber och det märks , mormor och morfar var här på besök och hon har haft full igång med leksaker och stim hela kvällen det är skönt att se att hon mår bra och kan vara sig själv och leka igen , Hon har fått ett litet piano som spelar alla olika möjliga sånger och visor av dom :)

Nu är längenhetsnycklarna lämnade , behöver vi inte tänka på det igen :)

Imorrn är det BM som gäller , :) ska bli riktigt kul.
sen hämta hö till mina hästar och köpa julgardiner tänkte jag :D

Ännu mera SNÖÖÖÖÖ yippppppi :):):):)

Älskar min underbara sambo och vår dotter Ida :) + bebis i magen.

Ida sjuker.



haft feber sen i förrgårkväll , men inget annat än hängig och febrig.
Igår var det bara jobbigt för henne :/ tog det lungt hela dagen framför tv med mamma och pappa.
Och nu är det bättre febern nere iaf , lite hängig nu med , men hon försöker alltid ha humöret uppe med att leka så mkt hon orkar ! , hon gnäller sällan ..
Fast inatt har hon gnällt faktiskt som om hon har haft magknip :/ men har somnat i mellan och vaknat och gnällt lite och så har det hållt på så tills 6 imorse när davve åkte till jobbet , då slängde jag över henne till vår säng så fick hon välling sen sov hon tills tio i nio :) , skönt det när hon har vaknat hela natten från och till det tar på krafterna , men hon är duktig 8dagen nu som hon sover i sin säng hela natten och somnar i den självmant utan att klaga :) , såååå duktig !!!!!! är så stolt över henne...
Hon brukar leka med sin nalle , sjunga , snacka en massa i hennes egen säng tills hon somnar :) , visst hon kan vakna någon gång på natten för att hon har tappat nappen men då är det bara stoppa inappen igen så sover hon vidare , sängen står ju bredvid mig och hon sover i en sån bebis resesäng som jag har gjort ett hål i så jag kan sticka i handen fast jag ligger ner och ge henne nappen , flaskan eller vad det nu är jag ska göra för henne ;) så det är SKÖNT !
Har hittat min flask värmare också som vi kötpe när Ida var nyfödd men använde aldrig den men nu när man sover på ovanvåning är det jobbigt att springa ner och göra flaska 6 på morgonen tycker jag ! , så jag kopplade i den .. så kan man bara ta flaskan från den på morgonen och ge henne så slipper man gå upp :) skitbra !!!!

Idag när davve kommer hem sticker vi dirket till banken och betalar en räkning som vi måste ha kvitto på :/ , sen kör vi till lägenheten och fixar det sista innan dom som ska ha nycklarna kommer ..
sen när vi lämnat över nycklarna och fått pengarna av dom kör vi till stallet och matar djuren , tittar till dom ! .. sen hem och dammsuger som davve ska göra jag ORKAR KNAPPT göra det längre nu när foglossningen blivit såååå jävla stark och gör såååå jävla ont så fort jag gör något ansträngande , så det är inget ridandande eller för ansträngande för mej nu mera förens bebis är ute som vi längtar efter så mkt , vecka 33 nu :)

nej nu ska jag och ida och ner och käka frulle :D

Wihooo :x



Älskar snööön , då får man in julstämmningen :) , Jag och ida har bakat kanelbullar nu :) , främst till älskling som bad om dom när jag sa att jag och annnie skulle baka lussebullar , vilket han hatar och då kom han på att han var sugen på kanelbullar så jag bakade ca 70st ;) ,
sen tog jag på Ida tomtedräkten vi köpte idag och tog kort för julkorten ;), det var skit kul hon tyckte jag var löjlig när jag försökte få henne att sitta stilla ;D busunge!

Om en timme kommer älskling hem , då äter vi sen kör jag och myser med Annie och bakar julbak :)
funderar på att sätta upp ljustakarna ? det är mysigt + att det är sååå mörkt ju på kvällarna och julst¨ämmningen kom igång nu när snöööön kom :=) , e den kvar imorrgon när jag och lillan vaknar ska vi gå ut och göra iaf en snöängel :) och busa en massa!!!










Ps. jag sitter tillbaka lutad i datastolen med Ida lutandes sovandes på min mage , Hon har sitt huvud på min mage och Bebisen verkligen rullar och sparkar som bara den , men Ida märker ingetting :) haha Lill*syskon terrar sin syster inne i magen ;=) <3

fredag ;)



Varit och storhandlat nu på morgonen innan david ska jobba , han har åkt nu.
Ida sover isoffan , bar in henne där hon somnade i bilen på vägen hem från Öa och fortsatte minsann sova när vi kom hem ! , köpte en tomtedräkt till henne idag så nu ska hon vara tomte :) , förre året fick hon ju vara pepparkaka :D
Nu ska jag äta något sen ska vi baka kanelbullar :) , och mysa resten av dagen mysigt att det snöar fast de inte lägger sig det blir ändå lite julstämning + köpte massa julmust och clementiner annars klarar inte jag mej :)
, Ikväll när davve kommer hem ska vi äta sen får han och Ida busa här hemma , så åker jag till Annie och bakar LUSSEBULLAR :) , <3<3 ska bli jättemysigt.
och så åker jag inom stallet och ger dom mat + morötter som jag köpte till dom idag :) <3

Vecka 33imorrn med bebisen , magen växer nu kan jag säga :D
fast den inte alls är inärheten av lika stor som jag var med Ida så jag känner mig så liten :D haha.

Nästa helg är det massa tjoooohej på gång , fredag ullared :) , lördag hasseslada och på söndag första advent med julpyntning ;) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

kära kära...



Kära dag :) , Imorse gästades vi av en väldigt speciell Andrea som stod vid dörren och ville komma in på besök med mys , bara så dääär kära vän vad det värmde ! <3 , vi drack kaffe och pratade en massa i soffan och busade med Ida som också blev glad när hon kom.
, Jag fick sedan ett ryck - LUSSEBULLAR haha , så vi tog hennes nya lilla bil :) och körde ner
till affären och handla ingredienser :) , sen JÄVLAR baka vi ca 60 lussebullar ..
GOTTGOTT vissa sjööönk snabbt ner i våra magar , haha :) , vid tre tiden hämtade hon bella sin på dagis och kom hit igen så småbarnen kunde leka lite :) .. pratade ännu mer och mös framför tven .. sen var det dags för henne och åka hem , 5min efter det kommer min kära vän ANNIE och hennes dotter felicia innan för dörren för att hålla oss sällskap resten av kvällen :) <3 , Vi drack ännu mer kaffe och åt LUSSBULLAR som annie älskade !!!!!!!! , vi stojjade med barnen , pratat en massa som vi alltid gör .. , Vi har också tittat på BONDE SÖKER FRU & EFTERLYST (efterlyst vågar jag bara titta på i vuxet sällskap så annie fick vara mitt vuxna sällskap ikväll , det är fan som en skräckfilm fast på riktrigt?!! usch , hatar att gloo på det själv men man är ändå såå jävla intresserad ? haha ;) Annie hade skit kul åt att jag tänker så.
Men vi tittade på det iaf , Ida somnade lite eftre 9 och Flisan , Nu åkte dom typ hem för 15min sen <3 , Ida sover i sin säng och snart borde älskling stå utanför dörren med nycklen i låset , stacakren får ut och frysa nu :/ , menmen han ska vara glad han har jobb ju!
Vill att han ska komma hem så jag kan mysa med honom , tyvärr kan han inte njuta av LUSSEBULLARNA då han HATAR dom haha ;) , men tur för mej som får ha dom för sig själv.

Bebisen har tjoat mkt idag , Andrea la handen på magen innan och njöt av att känna den :D
Mindre än 2månader kvar nu .. shiiiiit vad tiden går.
<3<3
Ida är så duktig med att sova i sin säng nu :D <3
Nu kom älskling , hejsvej

tisdag.


Idag , en hel dag med ANNIE och lilla ida istallet :) Ska rida lite dressyr...
bara mysa , ryckta. Men först besiktnign av lägenheten på måndag ska dom nya hyresgästerna ta över... bra :D

Blev sjukskriven nu tills den 14januari , alltså dagen för BF ;) skit bra slipper jag åka dit
fler gr.

Ida sov hela natten i sin egen säng + att hon somna iden självmant igår igen :) <3<3 duktiga tjejen..
dessutom sover hon ända tills kvart i nio , det är 45min mer än vad hon brukar.

Just nu sitter Ida och David och spelar piano på hans data , hon älskar verkligen att trycka och spela med sin pappa :)
Bebisen i magen sparkar för musiken den hör <3<3 , allt är underbart..

Yiipiii :D



Gjorde ju om i sovrummet igår lite , bytade plats på Idas säng och det verkar ha funkat ,
för Inatt har hon sovit från 22 till 0600 innan hon vaknade och ville upp till för morgonmys , sen somnade hon om med välling hos oss och sov till kvart i 9 :) såå nu har jag fått sova !!!! , Hoppas det håller i sig nu :D
PLUS att jag la henne i sängen själv igår med välling och där somnade hon sen SJÄLV utan att jag skulle behöva bråka med henne :D hihi duktiga tjejen <3<3

Nu har vi ätit frukost för en liten stund sen , vi ska snart köra till ängelholm och såvidare.
ska ut till min underbara hästar sen och mysa gosa m.m , ska ringa annie och se om hon vill komma med :)
Men nu först ängelholm till BM , för sjukskrivning av foglossning där har du svaret dessie :)
och sen hem till mamma och pappa där Ida ska vara medans jag är i ängelholm , Davve börjar ju jobba 2 så han  lämnar henne där så länge ...

Älskar min familj , Älskling är så gosig hela tiden och visar verkligen att han uppskattar
allt jag gör här hemma och så <3<3<3
Igår blev det en massssssa mys :D


söndag.


Jaha då var det söndag igen , Farsdag idag Pappa kommer sen såå ska han få massa GODIS , han älskar laktris så har köpt en massa. :)
Ida är med mamma och pappa nere och hälsar på gammelmormor , hon har varit där sen i förmiddags dom kommer snart hit. Jag och david har städat lägenheten idag sååå tråååkigt men nu är det gjort och det var sååå jälva skönt att ha det gjort , nu ska vi bara ge nycklarna sen slipper vi den ! , Efter lägenhets städandet
åkte vi hem davve stack vidare ut med Kenneth och skulle fiska , så jag passade på att slänga mig i soffan med Bella , vi tittade på 16 and pregnant massa avsnitt och möös med Julmust och clementiner :) , Sen somnade jag hihihihi skönt Ida har ju varit uppe hela natten typ?!! fattade dock inte varför ??
Och david skulle vara snäll och ta henne så jag kunde sova vidare med hon ritkgit gallskrek när jag gick?!! såå jag kunde inte lämna henne jag blev ledsen när hon skrek så efter mig , men sova skulle hon inte hon skulle ligga hos mamma och gosa MEN inte sova , så jag fick damp och gick neri  till soffan med henne slo på tven och tills sist så somnade hon efter lite välling och Imsevimsespindel sång , men det tog sin tid ? fattar inte varför vi la henne som vi brukar inget ovanligt? men men... får väl se hur det blir i natt?!! kanske bara var en engångsgrej ?
.. men men .. iaf så sov jag tills Davve kom hem från fiskandet , när han kom hem lagade han mat till oss ;) , sen mös vi framför tven en stund och pratade lite om allt möjligt nu pysslar han med lite allt möjligt , jag har precis duchat och bäddat rent sängen , vikit tvätt ...
Snart kommer lillsnuttan hem då blir det mys och film..
Bebisen i magen är verkligen igång , jag är inte alls lika stor om magen som jag var med ida !!! , denna bebisen kommer inte bli lika stor som ida var när hon kom ut och det gör mig ingetting så länge den är frisk :D
längtar som bara den nu , är i vecka 32 .. Snart ska ida få en lill*syskon att snutta och busa med <3<3

Imorrn ska jag in till ängelholm till BM och få förlängd sjuksrivning !! , skönt.
Sen blir det nog rida om kroppen orkar , igår red jag och Annie ut en lång runda mysigt <3


Underbart :)



Igår eftermiddags körde jag och lilla Ida och hämtade Annie & Felicia :) , Vi åkte allihopa hem till mamma
där vi slängde i oss en snabb kaffe sen fick mamma vara barnvakt så gick vi ut till stallet :))
Skyndade oss , så vi hann rida en runda i skritt i skogen med dom.. Hon red Lizton och jag red Taien :D
SÅÅÅ UNDERBART , Lizton knatade på som bara den annars brukar han vara väldigt slö på dit vägen men sen när man vänder så går det snabbt hem , han har sin egna vilja och har alltid haft .. Tai var lika pigg som vanligt ;)
Vi red ut en runda och sen hem igen , då fick Annie springa in och amma en hungrig Felicia ;) ,så  vi drack en kopp kaffe till inne med mamma och dom andra , sen när felicia var mätt gick vi ut igen och pysslade , Lama blev rycktad och dom fick sin mat :=) , såå mysigt att ha dom hemma igen.
Synd att det ska behöva bli så mörkt snabbt..

Shit alltså , vad Ida testar gränserna hon satt hos mig nyss så började hon dra i datan vilket hon
vet man inte får , så säger ja till henne - Nej ajaj ! och tar bort hennes händer.
Hon har då börjat skratta åt en och gör likadant igen och flinar med hela huvudet , då säger jag - Nej sådär gör man inte då vill inte mamma ha dig här då får du gå ner och tar bort henne där ner på golvet då jäääävlar bryter det löst , hon skriker och skriker och blir skit arg typ i en halv minut sen reser hon sig och går och gör något annat.
Då har hon väl fattat ?!! det känns så iaf.
Men hon kan ändå testa igen nästa gång hon sitter med någon av oss vid datan , och så blir det samma visa igen!
Det är hemskt att höra när hon blir arg , man vill bara ta upp henne. men hon måste ju lära sig..
Hon prövar väldigt många saker nu som hon vet man inte får , hon testar gränserna både med mig och david !!
, hon ska testa att röra saken en gång till fast man sagt nej det är ajaj , och se om det verkligen är ajaj ?!!!
haha lilla snuttan Vi älskar henne så otroligt mkt , Alla säger när hon är sådär väldigt bestämd det där har hon efter sin mamma ;) , Mamma säger också att jag var väldigt bestämd och skulle definitivt pröva allt !

ska gå ner och äta frukost nu , släppa ut bella så hon kan kissa...
I eftermiddag när älsk kommer hem ska vi äta mat sen sticker vi och lämnar lilla snuttan hos mamma och pappa , sen kör vi till lägenheten och städar den..


8november.


Tog Tailaight en sväng i skritt innan och red lite :) , såååå underbart att ha dom hemma och nära igen .. Han var lika snäll som vanligt red ca 20min jag orkar inte mer :/ Och nu har jag skit ont i bäckenet för jag red , men jag får skylla mig själv jag vet ju om det !
Imorrn kanske jag ska rida lite också , får se vad kroppen säger.
Mamma tycker inte att jag ska rida själv nu när jag är höggravid såå .. aja..

Ida leker nu med sin pappas hörlurar till datan och går runt och snackar med sig själv :)
Hjärteunge .. hennes hosta vill dock inte försvinna ska ringa in imorrn om det inte är bättre !!

David lagade Taccos när vi kom hem från handlatet på coop , skitgott ;)
Jag har tvättat soffan idag , ska snart gå ner och sätta på tyget igen så fort det är torrt i torktummlaren.

Bebisen ligger nog och trycker neråt eller nått för fyfan vad det trycks neråt ?!!  :/
endast ca 9veckor kvar.

Kan man få julpynta snart , haha älskar det !!!!! :) BAKA EN MASSA JULKAKOR M.M.
det är så härligt.
Ska åka till ullared den 26e och fixa med julklapparna och sen ska vi ta julkort på Ida så vi kan skicka ut julkorten :)
Julafton ska vi fira hemma hos min fabro och hans sambo ;), med mamma pappa tobbe m.fl.
SNÖÖÖÖN får gärna komma för mej :D :D :D




vecka 31



Är jag nuu inne i , shiiit tiden går alldeles för fort .. snart så är vi 4st istället för 3st :)
Helgen har gått i en sju helvetes fart som vanligt , I fredes hände inte så mkt men i går så körde jag hem mina hästar , tog Tai först själv det gick bra han hade dock fått huvudet under bommen ? , men ändå stod han lika snällt och bara fann sig i de ? medans en annan häst hade nog fått panik ?..
Han gick jättebra att köra , sen var det Liztons och Lamas tur och lasta gick bra och så... dock så tycker aldrig lizton om att åka transport så fort man stannar eller svänger för mkt såååååå säääger han till , sparkar och slänger sig .. men vi kom hem .. det tog sin tid.
Nu är dom iaf hemma :D :D och jag är stört lycklig.

Igår kväll skulle vi egentligen åkt på tobbes 21års fest , men jag hade ont av foglossningen och ida har varit lite små hängig med feber och en jävla hosta så vi stanna hemma och mös , fick köra och hjälpa mamma och pappa och när jag kom hem vid halv tolv sov ida och david som stockar , dom byggde gunga här ute på gården till ida igår medans jag var iväg , Pappa kom hem här och var med david och ida medans jag körde hästarna , dom byggde gunga till ida :) hon blev lycklig som bara den.
Imorse när vi kom ner och skulle äta frukost så ställde hon sig i fönstret och saa Gang Gaung , det betyder gunga .. så stod hon där och bankade på rutan och sa gung gang guang ;) sötis.
hon ASGARVAR när hon gungar ! :)

Idag när vi vaknat och ätit frukost åkte vi till mamma och pappa ,
Jag var ute med pappa och fixade klart det sista med stänget sen rycktade jag dom och mös :) , dom fick lite mumsig mat , jag mockade och donade istallet sen fick jag gå in och ducha snabbt för det var kalas för tobbe idag så alla gästerna trillade in ganska snabbt efter det jag kommit in , Ida hon har njutit hela dagen av alla folken hemma hos mamma och pappa , busat med mobro tobbe och alla andra isläkten hon skapar sig nått så otroligt :) , Alla vill klämma och gosa busa med henne ;) , Dock har hon sin dumma hosta kvar ... ? är det inte bättre imorrn ringer jag till vårdcentralen.
Nu ligger david isängen och kallar på mig vi ska se film och äta godis :) , sen sova.

Imorrn rida kankse ? om kroppen säger att den orkar.
annars bara mysa med djuren och mysa med min underbara dotter . David jobbar förmiddag så honom får jag vara med mkt denna vekcan också ..

Jag älskar min fina familj. <3

Jag har föresten fått dille på JULMUST OCH CLEMENTINER :) hiho.

<3



Har haft min underbara vän Annie och hennes dotter här hela eftermiddagen <3 , så mysigt
vii hade mycket att prata om har ju inte setts på två veckor :/ men nu har vi fått prata av varandra :D
, På söndag ska vi mysa istallet med hästarna då dom kommer hem på lördag :) , ska bli sååå skönt.
Jag och Annie har ätit lite mat som jag lagade ris kylling och currysås , sen klämde vi i oss massa kaffe och clemetiner :) , Ida har sovit sen åtta och Felicia har minnsan också sovit största delen av kvällen !!
Snart kommer babe hem , då får han äta sen blir det film mys och sängen !
<3 Har äntligen fått beslut om att vi ska få ersättning för den krockade bilen så vi kan köpa en ny bil och vinterdäck till den vi har ;) , david är såå glad för han fick igenom det det märks på honom , dom står för alla bärningräkningar vi har fått m.m. skönt , det var ju trots allt inte davids fel att bilen blev demolerad !!!!

åhhh , bebis kom ut nu..
Blir sååå ivrig när jag ser alla andras nyfödda , jag älskar dig så mkt redan vill pussa och gosa och
sååå vill jag att Ida ska få se sin lillebror eller lillesyster ju , hon är så glad för felicia och vill klappa på henne hela tiden <3<3
Åhhh drygt 10veckor kvar nu mer eller mindre tills du kommer till världen , Guuuuuud jag dööör av längtan ..
Har packat klart BB väskan idag , lagt ner allt hihi .. Kläder som lilla ida hade när hon var bebis och nykläckt ! <3<3

Ida min lilla prinsessa du gyller min dag du är den finaste , älskar dig <3<3 Äntligen har hennes kindtand spruckit igenom nu är det jobbigaste över med den tanden iaf :/ stackaren får så många tänder på en och samma gång ..

imorrn kommer josse och jasmine , saknar dom !
och kanske min fina vän andrea och lilla bella med :D <3

Tycker så mkt om att ha mina underbara vänner här ! tack för ni finns.

Äntligen färdig.



med allt fixande i huset , eller ja det är ju data rummet kvar men sen :D
hehe , mår skit bra i detta huset här e såååå fint :)
Nu ihelgen har vi flyttat alla sakerna i förrådet så nu kan man lämna det bakom sig ska bara städa i lägenheten också sen slipper vi det.
Mamma och pappa kom hit igår kväll så åt vi fisk som davve och pappa fiskat under dagen renbåge , med potatis och hollandiesås , och sen blev det glass till Indiana Jones :)
blev en senkväll igår, Stackars ida har det inte lätt just nu 3tänder som på samma gång ska tränga igenom + förkyld så hennes humör är inte på topp vilket man förstår ! , det är bara mamma som gäller nu för tillfället , men det är mysigt <3 då känner man sig speciiel.

Vecka 30 nu , tiden springer iväg.
h*n sprallar som satan där inne i magen och har det bra ;) jag längtar tills
dagen vi åker in på bb , och sen kommer vi hem med ett barn till :) <3<3<3<3
Ida utvecklas soom in i bubblan nu , hon kan säga mamma pappa , momma - mormor oc morfar :)
sen springer hon runder överallt och smart är hon så det står härliga till :) mammas älskling , har förresten ringt efter papper för dagisplats här nere i fagerhult så fort dom kommer hem ska dom fyllas i och sen får det bli inskolning för henne på dagis , det kommer bli så kul för henne.
ville inte ha henne på dagis först , men efter många samtal med vänner och mamma så känns det som om det blir riktigt bra med Ida på dagis , för hennes skulll såklart hon kommer kunna leka med kompisar och allt det där med den sociala biten .. och jag kommer kunna vila inför bebis nr 2dags och sånt. David tycker också hon ska gå på dagis för att lära sig massa saker och ha kul !:)
så det ska bli kul för henne , men jag kommer sakna henne att inte ha henne här hos mig hela dagarna men det är ju bara 15timmar i veckan så jag får vänja mej , det kommer bli jättebra.

Nää nu vilar ida middag och davve är ute i garaget och donar , på fredag ska vi bygga gungställning till ida :D
Snart kommer Andrea och lilla Bella och leker med oss <3<3 sen blir det nog Familia och shoppa kläder :=)



RSS 2.0