Äntligen färdig.



med allt fixande i huset , eller ja det är ju data rummet kvar men sen :D
hehe , mår skit bra i detta huset här e såååå fint :)
Nu ihelgen har vi flyttat alla sakerna i förrådet så nu kan man lämna det bakom sig ska bara städa i lägenheten också sen slipper vi det.
Mamma och pappa kom hit igår kväll så åt vi fisk som davve och pappa fiskat under dagen renbåge , med potatis och hollandiesås , och sen blev det glass till Indiana Jones :)
blev en senkväll igår, Stackars ida har det inte lätt just nu 3tänder som på samma gång ska tränga igenom + förkyld så hennes humör är inte på topp vilket man förstår ! , det är bara mamma som gäller nu för tillfället , men det är mysigt <3 då känner man sig speciiel.

Vecka 30 nu , tiden springer iväg.
h*n sprallar som satan där inne i magen och har det bra ;) jag längtar tills
dagen vi åker in på bb , och sen kommer vi hem med ett barn till :) <3<3<3<3
Ida utvecklas soom in i bubblan nu , hon kan säga mamma pappa , momma - mormor oc morfar :)
sen springer hon runder överallt och smart är hon så det står härliga till :) mammas älskling , har förresten ringt efter papper för dagisplats här nere i fagerhult så fort dom kommer hem ska dom fyllas i och sen får det bli inskolning för henne på dagis , det kommer bli så kul för henne.
ville inte ha henne på dagis först , men efter många samtal med vänner och mamma så känns det som om det blir riktigt bra med Ida på dagis , för hennes skulll såklart hon kommer kunna leka med kompisar och allt det där med den sociala biten .. och jag kommer kunna vila inför bebis nr 2dags och sånt. David tycker också hon ska gå på dagis för att lära sig massa saker och ha kul !:)
så det ska bli kul för henne , men jag kommer sakna henne att inte ha henne här hos mig hela dagarna men det är ju bara 15timmar i veckan så jag får vänja mej , det kommer bli jättebra.

Nää nu vilar ida middag och davve är ute i garaget och donar , på fredag ska vi bygga gungställning till ida :D
Snart kommer Andrea och lilla Bella och leker med oss <3<3 sen blir det nog Familia och shoppa kläder :=)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0