torsdag.



Ida är uppe med tuppen idag , hon brukar iaf sova tills nio men vaknade halv åtta idag ,
David stack tidigt imorse för att fiska torsk på havet , KALLT ! men älskar man fiske så gör man :D
Bebis är fortfarande kvar imagen , vecka 39 på lördag det närmar sig mes stormsteg :) , snart är vi 4 :) magen är enorm nu !
Ida står vid trappan och gnäller, hon vill ner till voov vovv ju haha vi ska gå ner och äta frulle nu sen kör vi nog till mamma och fixar och donar istallet :) , kanske annie kommer också ..<3
I eftermiddag när davve kommer hem får vi åka ner och handla allt inför imorrn , vi ska ha lite nyårfirande här hemma MYS ! davids bror och hans två barn kommer + mamma pappa och Linus , det blir ett hus fullt med barn :D , hoppas jag orkar vara på topp hela tiden allt är jobbigt numera , men det går säkert :D

Bilen är nu besiktigad och laglig :) , skönt med två bilar igen!


lite kort från julafton :)2010











hihi


Har köpt bil nu , en Passat eller hur det stavas.
funkar skit bra , bra med utrymme till hela familjen vit är kanske inte färgen jag älskar på bilar men jag ska vara glad att vi har hittat en bil för så billig peng ;) ..
Iallafall , hehe tror ni inte jag lyckas köra ner i diket ca 30min efter jag köpt den haha , jag fick möte på en ganska så smal landsväg men bilen som jag möttes av vägrade köra in till kanten så det gjrode att jag blev tvungen att köra in extra till kanten , och WOOOOOPS så var jag nere i diket !  , det hände inget med verken mej eller bilen men bilen stod på 3hjul så hade jag kommit lite snabbare hade jag nog slagit runt med den ! , tur jag körde sakta där e inte så bra däck på den ska till pappa imorrn så han kan sätta på nya .. tur det !
haha , så där satt jag i diket kom knappt ut och pappa som körde framför mej fortsatte köra en liten bit innan han tittade i bakspeglen och upptäckte att jag inte var bakom honom längre , hehe men han vände och när han såg mig bara skrattade han , haha jaha sa han hur gör vi nu ?!! , som tur var la där ett bonnaställe lite längre fram med traktor så vi körde in till honom och fråga om hjälp och så hjälpte han oss :D , snabbt och lätt upp tack och lov för fyfan vad det var kallt jag trodde jag skulle DÖ !
hehe .. menmen var tvungen att berätta :D

Ikväll har svärmor och davids 2 syskon fia och dennis varit här hos oss och firat jul:)
ätit julmat , fått julklappar och ätit godis och gröt :) haft jättemysigt ! <3
David och Ida har lagat mat hela dagen medans jag var och köpte bil med pappa :)
såå det har varit en lyckad kväll och nu sover ida i sin nybäddade säng med sitt nya påslakan hon fick av sin farmor och david ligger och tittar på indiana jones boxen han fick av mej :D
jag ska gå in och lägga mig nu ska bara gå och ta min dagliga kvälls dos av samarinen !

Imorrn blir det fixa med bilen och vara istallet hela dagen hemma hos mamma och pappa :D
Ida följer med , davve ska in till hbg och vara med sin bror dennis :D

BEBIS KOM NU!






julafton :)



Var helt underbar , vi började morgonen med att köra ner till mormor och äta JULAFRUKOST , jättemysigt när man öppnade dörren i farstun var julstämmningen på topp ! , Ida blev lika glad som mormor när dom såg varandra , efter frukost& mys körde vi vidare till Lars , pappas bror där vi skulle fira julen med farmor pappas syster och hennesbarn mamma pappa ida m.fl :) , det var lika msygit där , Ida var helt försälskad i deras katt , dock var inte katten lika glad för ida :) SKIT GOD mat , Kalle anka var lika rolig att se detta året som alla andra år :) , När vi käkat blev det efter ett tag julklappsutdelning Tobbe fick äran att dela ut julklapparna , Ida tyckte det var skit kul att springa med tobbe och dela ut julklapparna :) , hon FICK ETT HELT BERG , hon var road dom 6-7 första sen sprang hon runder och lekte med dom sakerna hon öppnat :) , helt överlycklig ;) , Jag och älsk fick öppna dom sista ..
Hon fick väldans mkt saker :) , KLÄDER DAMMSUGARE BORD OCH STOLAR , SPIS MED UGN SOM LYSER OCH PANNOR SOM LÅTER , NALLAR , DOCKOR M.m hehe hon är BORTSKÄMD till max !!!!
Jag och david fick väldigt fina saker vi med , Jag fick 1600 kr på väla att handla för :) , ska handla sen när bebis är ute och jag känner att JUST IDAG vill jag handla kläder till mej själv och förnya mej lite så dom presentkorten är gömda nu :D , blev jätteglad för dom.
+ att jag fick massa annat , david fick jättefina fiskesaker :)
efter julklapparna blev det farmor GODA gröt , jag äter lika mkt varje gång den severas ÄLSKAR HENNES GRÖT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, julklappsleken spelade vi också :) , skit kul att kiva om dom största julklapparna , hehe det blev mkt skratt :) , riktigt roligt Ida sprang runder till allas knä och myste ! , och avslutningsvis så fick vi äta FARMORS hemma gjorda julgodis :D såååå gott hihi :D:D:D

en underbar jul , JULEN ÄR så underbar nu när man har en liten <3<3

Vecka 38 idag , usch vad min mage är stor. :) haha men snart är den ute den lill* :D

Nu ska jag forstätta mysa med min lilla familj , äta gott och bara njuta av varandra.
Imorrn blir det stallet och handla inför kvällen davids mamma och 2utav hans syskon kommer och äter julmat med oss , blir det lite fler julklappar och mer MYS :D:D

ÄLSKAR JULEN !

sååååskönt nu när älskling äntligen är ledig i en vecka så vi kan umgås hela dagarna :D

bilderna kommer så fort jag fått dom av ingela , glömde nämligen kameran igår hemma så hon tog bilder som hon ska skicka :D



Måste bara ..



skriva ju om BM idag , Sf mått var på 34 hjärtljuden på 148 slag/minut 
Bm tror det är en flicka :) , haha pga av hjärtljuden men vi får väl se om hon har rätt !! :)
 !! dom dära kilona kunde man varit utan , men jag är svullen som en KO rent ut sakt , det är sjukt .. mitt huvud ser ut som ett bowlingklot nu med all vätska som tur är försvinner det.
Bm sa till mig att vila och tagga ner , inte konstigt att jag har ont när jag gör så mkt om dagarna! menmen.
david jobbar sista dagen på torsdag sen är han julledig då kan han hjälpa till mer med allt som han kan :D
det har han lovat med skönt.



:D



Idag får jag nog skriva rav mej , kommer inte hinna nu mera innan jul tror jag sista dagen det är
lugnt hos familjen andersson/mogensen :)
Ida har sovit hela natten igen , har ju haft halsont och feber dom andra nätterna vilket har gjort att hon inte sovit som hon ska. , men inatt sov hon som en guuuud igen :) , men jag vaknade vid ett av att jag var såå jävla kissnödig gick tyst på toa men sen kunde jag FAAAAN inte somna igen :/ somnade nog vid tre typ , hade skit ont i rygg och bäckenet :/men nu känns det bättre ska lägga mig på spikmattan sen tänkte jag kanske hjälper ?
har verkligen skit ont nu minsta lilla jag anstränger mig för mkt :( , men det är inte långt kvar, ska till BM idag titta bebis m.m. ska prata med henne då om mitt onda !!!  ska bli skoj att se hur mkt bebis växt på sfmåttet :D

Imorrn ska davve äntligen röngtas för sitt magsår , skönt.
och Ida ska till bvc klockan 3 och vägas mätas :)
såå imorrn är det fullspäckat plus att man har stallet och sånt som vanligt.
Sen torsdag : usch ja , Väla med mamma julhandla det sista fixa med julblomma m.m slå in dom sista julklapparna :) , fixa kläder till alla inför julafton kanske kanske kanske spela bingolotto om vi hinner :) ?!!!
hade varit skit mysigt iaf jag älskling och ida !
Och sen fredag då blir det först mormor på förmiddagen äta julafrukost där , byta julklapparna och mysa , sen vid ett tiden kör vi vidare till Laholm till lars min fabror där vi firar julen med mamma pappa tobbe farmor mfl. :) , ska bli hur mysigt som helst , hoppas dock alla julklapparna får plats i vår lilla hondai , har inte hunnit köpa bil innan julafton det kan jag inte tro ! , men vi får ju trängas :D

Ida var uppe tidigt idag , men det är inte konstigt så tidigt vi gick och la oss.
nu har david julasemster :) ska bli jävligt skönt att ha honom hemma hoss oss varje dag.

kommer ta en massa kort denna veckan :D lägger upp dom LOVAR.

Så till alla mina vänner , nära och kära GOD JUL om jag inte hinner skirva mer denna veckan ...

måndag



Fortfarande jätteförkylda :/ nu såhär till julafton klart det ska komma då :/
menmen hoppas det blir bättre , Idas feber är borta iaf skönt det nu är det bara näsan och hostan
och halsen kvar !!! jag har också asont i halsen :/
Undrar hur det med älskling idag , hann ju inte prata med honom innan han stack till jobbet imorse ?!! får väl se när han kommer hem.
Såå idag är det VILA VILA VILA som står på listan så vi blir friska , för det händer ju massa roliga saker denna veckan och vi VILLA VARA PIGGA ..
Ska till Bvc på Onsdag mäta och väga lilla ida :) och BM imorrn kvart itre och titta bebis :)

Guuuuud vad IDA utvecklas mer och mer hon kan säga en massa ORD , på sitt egna lilla vis :D
och härmar en som bara den.
måste ta lite bilder nu denna veckan sååå kan lägga in :D

Orkar inte vara gravid mer men det är bara att bita ihop , allt är jobbigt med magen
den är bara ivägen och gör ont när man tex. ska resa sig snabbt upp från sängen på natten för att hjälpa ida med något?!, usch ja .. men det är ju något väldigt undeerbart som kommer ur den såå i all jobbighet kommer det något jävligt underbart så man får ståååå ut. är fan redo att göra vad som helst för h*n ska komma NU !
vecka 37 , trycket ner mot röven kommer ibland sååå jobbigt , och sammandragningarna är inte sköna dom heller men dom går alltid bort när man vilar.
Jag håller verkligen igång men inte kommer där någon bebis , fast att foglossningen gör skit ont så mockade jag ut 3kärror med piss igår istallet och gick fram och tillbaka i hagen fett mkt snö och fixade , trots jag vet att jag själv blir lidnande ! menmen.

nej julkaledern och sen mysig frukost och VILA med snuttan<3<3<3

Bläää



detta har inte varit lik någon annan natt , Ida har halsont och feber så
hon har vaknat och gnällt imellan åt stackaren har fått sova mellan oss ! , och nu har fan jag också fått ont i halsen :/ Blääää hon leker lite nu försöker hålla humöret uppe iaf snuttan lilla men det är alvedonen som gör sitt.

Igår shoppade jag och david dom sista julklapparna , bara ngn enstaka kvar :) det
var skit mysigt att få vara själv med honom så vi kunde visa varandra att vi ÄLSKAR varandra ordentligt.
iVi hämtade Ida igen på kvällen för hon var ju sjuk :/ , vill inte hon ska sova borta då ju!

Igår när vi kom hem satte vi upp granen , klädde den :) sååå hilmla fin nu ligger alla julklapparna under den undrar hur länge ?! haha ida kommer väl vara där och pilla :D
, david lagade underbar mat och vi tittade på Grinchen :) och julkaledern :D
<3 älskar honom.

vecka 37nu .. :)

:D :D :D :D



Jag och ida har haft en supertrevlig dag men först handlande med Andrea på Willys och ÖB , :) hanldade en jävla massa mat ! , skönt att det ha det gjort.
Sen kom vi hem och slappa någon timme , packade upp maten och slog in dom julklapparna jag köpte idag :) !! , blev till och med en snabbduch för mej innan Ida och moa dök upp här hemma <3 , blev en husatur och hon som alla andra tycker här e jättemysigt hon förstår varför vi trivs !! :)
, vi skulle ju äta något men båda är GRAVIDA hon ska ha en vecka efter mej , två barn som leker och stojjar så verken hon eller jag orkade laga något så vi körde till MARKARYD hitta en pizzeria och ÅT :)
MUMS , vad gott ! Vi snackade mkt mkt mkt mkt vi har alltid så jävla mkt att prata om barnen var duktiga som bara den :) , Ida somnade på vägen hem jättetrött men trots allt när vi kom hem orkade hon vara uppe en stund till och busa med MOA , dom pussas och kramas skönt att dom kan leka ihopa!
Vi drack kaffe och pratade förlossning , mätte magar och jaaa allt mellan himmel och jord.
För bara någon timme sen körde dom hem , Ida somnade BUMS!!!!!! , hon var skit trött verkligen !
har blivit mkt lek för henne denna veckan med kompisar , kul för henne :)
Nu ska jag inta sängläge har sååååååååååååååååååååååååå jävla ont av foglossnigen men det sär sig själv när man handlat och burit på kassar och ida :) , men VILA ska jag göra nu.

Imorrn ska jag och david HANLDA och äta gott , Ida ska vara hos mormor & morfar förmodligen sova där också :) , trevligt.
så jag och david kan få egen tid tillsammans det behövs nu kan jag säga.
ska bli kul att handla imorrn :) , handla dom sista julklapparna och såååå JULEGRANEN :D
ska först på förmiddagen bara köra till stallet och fixa och lämna ida , sen blir det våran dag hela dagen!
<3<3

vecka 37imorn :) Got dam' it inte långt kvar nu!
MAGEN ÄR SKIT STOR.

what a morning.



Hehe , den började med att jag inte visste hur fan dagen skulle sluta men nu vet jag :D
Andrea kommer strax hit så ska vi åka till stallet och fixa där , ida får åka pulka med oss :) , sen kör vi till ängelholm och STORHANDLAR ;) , sen hem och fixa och dona sen ikväll kommer min efterlängtade vän Ida med hennes dotter Moa :) <3 vi ska äta middag m.m.

nu måste jag dra.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........






bläääääääääääää på dej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

onsdag




busar med ida som bara den är hemma hos mamma och pappa , har varit ute i det kalla vädret i stallet :) , myst med djuren rycktat och kört massa kiss från boxarna vilket betyder att jag har skit ont nu men det
är ingenannan som gör det och det måste göras , det är ju trots allt mitt ansvar så det är bara att göra!, NU ÄR det gjort och hästarna är nyrycktade med varma täcken på sig allihopa och idag kom Lamas medicin :)
Har varit här sen david började jobba ,och innan dess var vi hemma med besök från Andrea ;=) , det är så mysigt när hon kommer på kaffe en runda och pratar. <3 Lånade lite julgardiner !

Imorrn blir det stallet på dagen sen hanlda väl , och sen
är det Josse & Jasmine time hela dagen imorrn :D :D

:D




Yeyyy kan det bli en bättremysigare vecka :)

Imorrn ska jag och Annie umgås istallet på eftermiddagen ..
På torsdag kommer Josse & Jasmine hit och myser äter mat ..
På fredag kommer Moa och Ida hit och myser äter mat med oss <3
På lördag åker jag och babe själva iväg och fixar dom sista julklapparna + shoppar till oss själva , äter god mat m.m. Ida är hos mormor och morfar dom ska köra till min gammlamormor och hälsa på i Eslöv :)
På söndag köper vi julgran och klär den , och sen är JULVECKAN ifull gång :)
+ snart har vi en till bebis.
allting är fett nice i mitt liv <3<3<3 Jag bara älskar det.

:)




Efter Julkalendern körde Andrea oss hem :) , tack för en mysig dag stumpan Ida var helt slut efter allt lek med Bella så när vi kom hem lite efter sju gjorde jag flaska som hon åt , och sen la vi oss isängen nu vid 8 och hon somnade på två röda :) , nu sover hon för natten! Ska försöka att hon bara vilar middag en gång om dagen nu mera , vilket hon har gjort 2dagar nu irad innan sov hon alltid på dagen och en liten sväng eftermiddagen annars orkade hon inte ! , men nu verkar hon klara det ska försöka köra på de , det är ju inte hela välrden om hon inte skulle klara det alla dagar ibland är man tröttare och ibland poiggare men vi ska börja så smått iaf ;) hon e sååå duktig !! ÄLSKAR henne <3<3

Davve jobbar kväll såhär sitter jag nu själv tills han kommer hem från jobb :/
ska gå ner och titta tv och mysa med bella isoffan ! , äta mina apelsiner.

<3david&ida.

sitter hos ..

Min fina vän Andrea och myser med henne och hennes dotter samt min dotter <3 vi ska snart käääka lite här , längesen vi sågs nu har varit mkt imellan men det ska bli ändring på det igen!! Ida och Bella leker jättefint tillsammans :) sååå kul att se dom leka ihopa! david jobbar sent denna veckan så vi är nog här hela kvällen idag :)

trevlig kväll , elr inte.



Åkte ju till josse innan för eftermiddagskaffet , men vi fick också för oss att åka till
tocarp och titta på ridande lucia :) , det var fint och dom sjöng lite många hästar Ida och Jasmine tyckte det var roligt att se om hästarna , efter luciat blev det varsen korv och lite snack :) , sen körde
jag hem snabbt och tog in hästarna lindade om Lama som hade lite jobbigt att gå idag hon har svårt med sitt ena bakben imellanåt :/ men iallafall när dom var innne körde jag och Ida tillbaka till josse och drack kaffe åt lussebullar , snacka massa och tittatde på Julkalendeern Ida och Jasmine sprang runder och lekte :) ..
Efter julkalndern körde vi hem och på vägen hem så får man veta att david den klanten ramlat i garaget över massa glasskivor och skurit sig på två ställe på benet , Man fick lite panik men fick ändå köra sakta ju .. så när jag kom hem möttes jag av massa blod och en förrvirrad lite småirreterad david som svor och blödde satan , jag ville klart åka och lämna ida hos pappa och sen köra in men ACK nej som vanligt ska david alltid leka Hieman och han behövde inte åka in m.m. han var trött blablabla det FORSA LIKSOM blod och stora FUCKING DJUPA SÅR ,
men nej .. fick in han i duchen med benet Ida satt på golvet och lekte :) , och jag fick leka doktor fick ringa mamma som också sa åk in , hon jobba så hon kunde inte komma ! .. men nej envisa david har alltid rätt , nu för ca 10min sen skulle ha gå från soffan upp för att vi skulle lägga oss isängen då FORSADE det igen?!!  då fatta david det måste nog sys , em JA ! vi har liksom verkligen försökt ta ihopa såren så gott vi kan och ända blöder det som fan , Och gissa vad?!! NU SOVER HAN isängen med en stor tjock filt runt om benet för han var tröttt?????
ahhhhhhhh för faaaaaaaan !!! vad ska jag göra? han e liksom gammal nog till att ta eget ansvar .. jag försöker övertala honom men han säger nej ? vad mer kan jag göra ?
Imorrn är det för sent att sy men han sover redan och jag orkar inte tjata på honom mer för jag vet att det inte leder någonvärt !! Nåååväl vi får väl se imorrn , han får väl åka ner till vårdcentralen iaf. för det är fan farligt ju , inte nog med magsår nu ska han åka in ytterligare för ytterligare en sak :/ stackaren ..
tycker synd om honom på sättet att det ska hända just honom , men han är dum som inte åker in när det behövs vilket jag SAGT ÅT HONOM HELA KVÄLLEN !


skönt att skriva av sig...
Ida och David ligger som sagt och sover jag ska snart gå in och titta på Varg Veum tills jag deckar.
hade lite förvärkar innan :/ bläää men dom försvann så fort jag satte mej isoffan med en APELSIN och ett glas mjölk :) ÄLSKAR APELSINER OCH CLEMENTINER är beronende :D

Imorrn är det Lucia och då är det 1års sen idafisen döptes :)
Ska baka lussebullar (om jag hinner) och bjuda på mamma och pappa ha lite luciamys.
och så ska hästarna få något gott ute istallet också :D


Andrea Annie Josse Ida Tack för ni är mina BÄSTASTE vänner , jag säger inte det så ofta (är ganska dålig på de) ,
men jag är tacksam över att ha er som mina närmsta vänner <3<3
Ni är dom som jag kan prata med allt om , och ni ska veta det !! GULDVÄRDA..
Och jag vet om att ni gör desamma till mej :) tack <3


3e advent.



Idag :) mysigt..
Vecka 36 om några veckor är vi en till i familjen !!

Just nu ligger Ida och sover på sin mormors mage , hon vilar middag sen ska vi
åka till Josse på eftermiddagskaffe tänkte vi :) kulkul.
Ida fick vara med mig ute istallet idag , det uppskattades hehe hon busade med bella och taison och sprang runder med hästarnas borstar medans jag mockade :) hon ramlade rakt ner med huvudet i spånen haha hon reste sig bara upp och sa : Blöööööö som hon säger till allt hon tycker är äckligt :)
När jag skulle hämta hö och ta av skiten från boxarna drog jag henne i pulkan efter mig och hade skottkärran framför mej , det gick ju hur bra som helst...
Tailight var mkt intresserad av henne i pulkan när vi var ihagen och Ida tyckte det var sten kul :)
lite kallt dock , hon var jätteröd om lilla näsan när vi kom in och drack kaffe med mormor och morfar!

Ikväll blir det lussebak , så man kan bjuda mamma och pappa på lucia kaffe imorrn :D


lördag



Fy vad jag är svullen om kroppen nu mera på kvällarna när man varit igång hela dagen
all vätska som kommer , på morgonen är det nästan inget bara lite men kvällarna är värst vill bara lägga mig ner och inte röra mig så jobbigt allt är :( och förvärkarna har också hållt igång nu några kvällar :/ , måste verkligen försöka ta det lite lungare nu dom sista 4veckorna gick in i vecka 36 idag :) , tiden går sakta nu tycker jag.
Bebis får gärna komma snart , för jag är helt utmattad alltså tur jag har så många omkring mej som finns där varje dag..

David är sur på mig , Tjohoppsan råkade visst yttra mig om en sak som han inte alls tyckte så om!
Jaja , det går över med lite ryggklining isängen :D <3 Love him anyway.

Ida går runder och pratar , just nu kallar hon på sin pappa som är nere och gör välling till henne vi ska sova nu .. Hon går här med pyjamas på , nappen i munnen och handen bakom örat i håret som hon alltid har när hon e trött och väntar på att få sova ! :) <3<3

Mamma och pappa var här ikväll och åt mat med oss , gjorde köttfärslimpa för första gången och potatis :)
gottgott , Pappa och jag har kört hö idag och jag och david har eldat skit som vi hade här hemma sååå eftersom dom är så snälla och hjälper oss med allt , så tyckte vi att vi kunde bjussa på maten ikväll det gör vi ganska ofta :) tycker om det ! och ida älskar när mormor och morfar är här och busar med henne <3
hon är verkligen en busunge :)
ska till bvc den 20e för vikt kontroll m.m. ska bli ASKUL att se vad hon väger och så man går ju inte dit lika ofta nu längre.
Hon kan säga massa nya ord nu som : sdåå = så , tonte = tomte , poookka = pulka m.m :=)
sååå söt min tjej är , hon utvecklas något gudomligt fort.
Just nu har hon lärt sig klätttra på stolar också :/ och klättrar dock på allt annat också man får vara med överallt nu !
Hon går dessutom rrunt och snackar en massa i sin egna lilla värld :) <3<3<3

godnatt.

dagen är torsdag ..


Idag har jag varit borta största delen av dagen , åkte vid 11 tiden till Annie och Felicia .. , det var ett tag sen vi träffades sist så det var kul att träffa dom , pratade en massa snack och drack kaffe med apelsiner till :) !
Vid tre tiden körde jag vidare ner till stallet och tog in dom , det var ju as kallt då vid halv fyra tiden fyfan så jag tog in dom och rycktade dom så mkt jag orkade har ett grymt tryck neråt och det är inte så skönt eller lätt att leka akrobat när man e gravid , det tar på krafterna att vara ute istallet bära vatten , ryckta mocka m.m. men jag vill ju så gärna vara ute hos dom även om jag inte kan rida just nu , så är det mina djur som jag är skyldig att ta hand om varje dag , så jag får allt pressa mig själv fast det gör jävligt ont Tack godegud för att jag har en sån snäll mamma som hjälper till så gott hon kan också !
Jag har verkligen det senaste dagarna fått skit ont , trycket neråt gör att det är jobbigt att gå stå och bära plus att jag fått förvärkar också framåtkvällarna  :/ snälla bebis dröj inte allt för länge innan du klommer.
Jag är trött på foglossningen och allt vad ont heter just nu , jag vill orkar likamkt som jag brukar göra ivanliga fall, men det kommer ju så småningom tillbaka men denna sista tiden gör sååå ont och tanken av att jag ska gå ca 4veckor till innan förlossningen gör mig gaaaalen ... 
Massa saker som ska göras och fixas nu till JUL och en massa andra saker som jag måste göra men det får bli som det blir kan inte göra mer än vad jag orkar så är det med det. Tur jag har en underbar sambo !!! <3<3

tycker såå synd om honom nu med allt det här med magen :/ hoppashoppas innerligt att doktorn snart kan hitta en behandling.

Ida står nu här och vill komma upp så vi ska lyssna påå musik en stund , sen är det snart adventskalendern och massa mys framför tven.
<3<3<3


älskar min underbara sambo DAVID HELLBERG
 

vecka 35

 magen vecka 35

 vecka 35


:(



Precis kommit hem från sjukan med david , det var inga glad nyheter där inte förmodlingen är magsår alla symtomen pekar på det .. :/
dom ville lägga in honom direkt för obeservation så inget mer händer men han är ju så jävla envis , så till sist så blev det som så att han ska komma tillbaka imorrnbitti på gastroavdelning och vidare sen där , men om han mår det minsta dåligt måste vi ringa ambulans eller åka in själva direkt :/ !! förstår att han inte vill ligga där innne helt själv men det hade nog varit det bästa men är man envis så är man ..
får se imorrn hur allt går .. skriver mer om det då..
Han fick piller som skulle stanna magsyreproduktionen iallafall , och nu ligger han inne i sängen och vilar.


Jag ska köra hem till mamma/pappa , Ida är där och väntar på mej fick släppa av henne där
medans vi åkte till sjukan , har tur att vi har dom som hjälp alltid !
Jag ska äta mammas GODA tomtegröt och ut till stallet och dona så mkt jag orkar , sen hem ..
Vi får lämna Ida igen hos mormor och morfar imorrn medans vi är på sjukan , inget kul för henne att följa med där och bara sitta då är det bättre hon är hemma hos sin morfar och leker :)


Just det , vill berätta att andä sen igår kväll har jag börjat få små små sammandragningar imellan åt , alltså tränar kroppen inför förlossningen .. ganska jobbigt men det är bara att finna sig i ..
Har också börjar svettas för minsta lilla , typ fötterna är det värst om klääääää av mej strumporna ville jag inne på sjukan men dom fick allt vara på.. trodde jag skulle döö david frös och jag svettades som fan !
har svettas som bara den nu några dagar ..




Gahhhh



Snart kommer älskling hem från jobbet .. får nog åka in till sjukan uppdaterar sen om vad kanske?!! får se om han vill det.
men vi får åka in till sjukan med han , Ida har pyjamasen på vi vaknade för en halvtimme sen ska äta frulle nu :D


Min lilla bebis i magen är väldigt aktiv :D


Den 17e tar david ledigt från jobb så ska  vi åka och inhandla dom sista julklapparna och mysa hela dagen ute och äta god middag , lilla ida får vara hemma hos mormor och morfar vilket hon aldrig har något imot :)
sen den 18e ska vi på JUL PÅ LISEBERG med mamma och pappa tobbe ewalinn shiiiit vad kul och sen den 19e har jag och david bestämt att julgranen kommer in i huset :) , ni kan förstååå att jag längtar va ? :D hahaa !!!!!

Bebis kom ut eller något snart JAnUARI :) , LÄNGTAR.
gud jag känner hur många som helst som ska ha barn nu tills nästa år , Ida min bästavän från klippan ska ha en vecka efter mig i januari tex så mysigt ;) Och sen har vi andra vänner också som ska ha dec , januari , februari :)
hihi.
men helt klart var det mer babybooom när jag väntade IdA :)

nej nu duka fram frulle sen adventskaladern..

dagen idag



Ida springer runder och säger mamma mamma mamma och så säger jag ja , då skrattar hon och springer vidare :)
Älskling är på jobb så vi får äta frukost själva idag , jobbar tidigt denna veckan men nu är det inte många veckor kvar innan han e julledig från jobbet och sen kommer bebis då får han vara hemma med oss ytterligare :O) , det är skönt att ha han hemma !!!! <3

igår spenderade vi förmiddagen på Väla köpte ny vinterjacka till Ida , 400SPÄÄÄÄÄÄN fyfan men david envisades om att den jackan är den hon ska ha medans jag tyckte vi kunde hitta en lika snygg jacka för kanske lite mindre pengar , men ack nej den jackan blev det .. :) haha .. den är skit fin ROSA RIKTIGT VARM...
Köpte ochså en helo kitty mysdress i rosa till henne :) , så mysigt ser det ut när hon har den på sig :D
Sen köpte vi dvd och lite andra saker.
EFTER shoppadent blev det stallet för mig någon timme , där jag kopplar av till TUSEN för mej själv fast där e saker att göra så kan jag göra dom i min egna takt , lilla mamma hade redan mockat när jag kom ut , tack snälla;)
jag mös och rycktade med dom m.m såååå MYSIGT :D :D
Sen efter det kom mamma pappa och linus på adventskaffe hos oss en liten stund innan dom skulle köra hem LInus :D
Igår kväll tittade vi alla tre på film och mös i sängen IDA bara njöt :)

Nu ska vi titta på adventskalendern , sen går vi ner och äter frulle och myser / leker i soffan tills älskling kommer hem från jobb , då äter vi nått ..
sen sticker jag och ida till stallet :)
det är vår dag i dag lungt och skönt , orkar dock inte så mkt mer just nu.
Bebisen har sjunkit ner jätte mkt , har inte jobbigt att andas längre ;) vecka 35 nu inte långt kvar.
mitt huvud ben och fingrar har dock blivit vätskefyllda precis som med ida :D , men det försvinner igen snabbt efter bebis är ute men det är jobbigt nu ....

shit så många tänder lilla stumpan har alltså , det har gått fort.

101204



lite bilder från dagen ! orkar inte skriva...

Lillafisan ute och går i snön :D

Lizton , han ska alltid vara så närgången :)


Linus red lite på Tailaight

Lilla Lama nyfiken ! :P

Ida älskade när Linus drog Ida i pulkan.

:)




Josse och Jasmine har varit här hela eftremiddag , vi har ätitt lussebullar drucikt jävla massa kaffe och julmust medans vi tagit igen allt vi måste prata om som vanligt :) , barnen har lekt jättesnällt med varandra idag , ida har pussat henne och dom har till och med kramat varandra på riktigt :) , Jasmine var lite ledsen en stund så jag frågade ida om hon inte kunde trösta lilla jasmine , då gick hon fram och krama jasmine och jasmine blev faktiskt tyst och kramade tillbaka söta ungar ! <3 , dom har lekt med allt här hemma och jag och josse har fått prata en massa om allt , Vi lagade taccos också .. hihi gottgott det får älskling också äta när han kommer hem från jobbet om en halvtimme! , Jag är glad att jag har en sån fin vän som JOSSE hon är tommefan en skit fin männsika !!!!!!!! <3 vi är jävligt lika på många sätt !!

Innan i förmiddags vid 9tiden tog jag och ida bilen hem till mamma och pappa åt frukost där , så kunde davve få sova ..
jag ringde han vid 12 för jag tyckte det var konstigt han inte ringt och frågat var vi var??? men när jag ringde han väckte jag han ?!! haha han måste varit trött han brukar gå upp vid 9tiden ..
jaja , när vi ätit frulle med dom och busat med Ida , tog mamma ida i pulkan och gick ut en sväng ida tycker det är lika roligt varje gång att åka pulka ! , Jag körde till lantmännen och köpte spån och sen tillbaka till stallet igen och donade , det ser verkligen så mysigt ut när dom får nytt spån in i boxen det ser så jäkla mysigt o fluffigt ut :D nästan så man vill lägga sig där :P
när jag var klar istallet idag hade jag skit ont :/ bara för jag bar spånbalar men vad fan ska man göra ? , dom bär knappast in sig själv i boxarna ..
Jag tog några kort idag också men jag orkar inte gå ner och hämta kameran och lägga in bilderna ..
:( är helt slut förfan...

Sådär...



Då har jag fått se mina pogram denna onsdagen också , med en sovandes Ida denna gången också så det var tyst och lungt medans jag tittade på Bonde söker fru och Maria wern! , sköööönt nu sover lillafisan isin säng och snart kommer gubben hem då ska han få kylling med ris och capri de paris sås sen blir det dejta mannen och kudden i sängen :)

Hela denna underbara vinter dagen har jag och Ida spenderat mestdels liggandes , först en stun isängen när davve har kört till jobbet så somnade vi i sängen 1 1/2 timme , sen tittade vi tv och busade åt fika och Ida fick mat .. och vi har bara slöat , jag har lagat mat idag och tagit ut alla sopor annars har jag bara vilat .. Utom imorse då åkte jag till stallet och mockade , släppte ut dom m.m medans ida var hemma med pappa ...
Men idag har varit en slappedag hemma bara Ida och jag ! <3 det har varit skönt och jag har fått igen lite energi ! , sånna här dagar behövs !

Imorrn ska jag och ida till mamma eftermiddag och vara istallet hela eftermiddagen , annie kommer också :D mysa med hästarna och snacka skit ..
Kanske åker inom en sväng till josse imorrn förmiddag och snackar så kan ida få leka av sig med jasmine en stund också. har lovat ida att vi ska åka pulka imorrn , HON ÄLSKAR SIN PULKA :D

haha jag måste berätta , Igår tog vi in Idas cykel för att den inte ska rosta eller så nu när det kallt och blött och den kan användas här inne med , haha
först blev hon jättelycklig över att sin cykel var inne , men när davve tog in den i duchen för att tvätta av all snö och skit blev stackaren helt FÖRKROSSAD hon stod och RÅÅÅgräääät och tittade på sin cykel som var inne i duchen .. men sen när den kom ut blev hon lycklig igen och idag har både jag och david kört runder på henne här inne med den , hon garvar lika mkt varje gång :D <3

Gud vad hon utvecklas snabbt nu , hon försöker verkligen säga ord som man ber henne säga och vissa kan hon som Pappe - nappen pappa mamma momma- mormor guånguång - gunga m.m :)
Och hon förstår massa saker som tex . när vi säger ska vi gå och byta blöja då går hon till skötbordet vare sig det är uppe eller nere .
säger vi ska vi äta går hon till sin stol och gör ett läte som betyder att hon vill ha :D
hon pekar på vad hon vill ha när inte vi förstår.
säger vi till henne ska vi gå ut hämtar hon genast skorna och kommer med dom :)
alltså ja , jag kan fortsätta skriva här i evigheter om vår lilla snutta hon utvecklas gudomligt fort just nu.
och tänder får den stackaren hela tiden , nog för att det är bra att hon får dom men dom kunde kommit en åt gången tycker jag häromdagen på morgnen upptäckte vi 2nya tänder där nere som kommit under samma gång , och inatt har dom spökat igen kindtänder har hon redan fått två.. dom kommer som en rush alltså .. hoppas det blir bättre inatt tycker så synd om henne..

haha shit nu när jag tänker efter har Ida sovit i egen säng länge nu utan
konsekvenser , :) duktiga tjejen.
hoppas det fortsätter , men nästan alla jag pratat med eller läst om säger att barn i 1års åldern sover nästan aldrig en hel natt m.m , ett barn är aldrig det andra likt !
man ska nog inte ha för stora pretationer för snabbt ..
men jag ska vara glad :D min tjej är duktig och jag är så glad för att få vara mamma till henne hon är min värld , gör min dag ! <3<3<3<3
Fan- jag visste inte vad riktigt LYCKA var förens min lilla tjej låg på min mage bara någon sekund gammal då insåg jag var LYCKA är ! <3<3<3<3

Nää noog skrevet kanske ???

just det imorrn ska ida fotas ute i tomtedräkt , hoppas på skit bra bilder ;)
av ewalinn!!!!!



RSS 2.0