Vilken dag ..



Körde ju till BVC imorse , Matilda har bara gått upp 5gr :( , så Charlott(bvc sköterskan) tyckte jag skulle åka in med henne till barnakuten så dom kunde titta på henne , skit orolig blev jag !
Körde hem fixade så mamma kom efter jobb för david skulle ju börja jobba igen idag , men mamma kunde följa med så vi väntade till ett sen kom mamma körde vi in till akuten ,
kom in där , vägde henne tog tempen Ja dom gjorde allt mellan himmel och jord på henne ..
när doktorn kom in sa han - Du , hon är frisk som en nötkärna men hon är förkyld och därför kan det bli såhär med vikten .. att hon inte äter som hon ska för det är jobbigt att andas m.m ! , SKÖNT !
han sa ge henne neceril och fortsätt amma som vanligt , det kommer vända snart !
han tyckte inte heller jag skulle fortsätta med ersättning! , men om det inte vänder igen så får vi självklart komma in igen men han var nästan säker på att det hade att göra med förkylningen och då blev det att hon tappa intresset vid bröstet när hon fick släppa taget om bröstet för att andas och så.. och han har rätt i det för ända sen hon blev förkyld har hon inte tagit bröstet ordentligt. så det är skönt att veta.
Får ringa charlott imorrn och beställa ny tid för vägning!!!! hon väger nu 4110gr !

Nu leker ida inne på sitt rum , man hör hur hon bankar och smäller :)
Matilda sitter i sin babysitter och sover :)
Älskling jobbar , han tyckte det skulle bli skönt att komma tillbaka 3veckor sen han jobba.
Och jag ska checka lite till på datorn , sen går vi ner och busar sätter på kaffe för morbror tobbe och ewalinn kommer och senare :D :D

hejsvej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0